lauantai 5. helmikuuta 2011

johan ludvig, maistuisiko virkattuna?

mukavaa kansallisrunoilijamme päivää täältä porvoosta. tänään voi olla ylpeä kotikaupungistaan. sillä runebergin pariskunnan vuoksi maassamme on kansallislaulu ja herkkukakku. näitä kalorittomia voi nauttia vaikka päivittäin. nopeita virkata. laitoin sekä ylös että alas muoviympyrät, josko säilyisi muoto paremmin. tänään on myös keijukorvan kummitätin syntymäpäivä. lähettelemme ajatuksissamme monia herkkuja sinne!

eilen lähdin kaupoille hakemaan uusia materiaaleja. keijukorvan kanssa yritimme rakennella pyramidia. tai minä yritin rakentaa ja keijukorvan mielestä niitä oli ihana kaataa. nämä lankarullat ovat samoja, mistä oon tehnyt pikkulompakkoja. ostin sitten muutaman rullan lisää. ovat tarkoitettu lihan sitomiseen. siitä se karheuskin johtuu. aivan ihanan tuntoista lankaa.

sitten ihastuin tuohon keltaiseen juuttilangan tyyliseen. ja monta muutakin ihanaa lankarullaa tuli eilen tuotua kotiin. kyllä virkkaaminen on sitten ihanan rentouttavaa. ei voi kuin kuvitella, miten rentoutumaton olisin ilman virkkuukoukkujani. lauantai jatkukoon. aitokiuas lämpenee ja voisihan tästä lähteä pian ulkoilemaankin. toissailtana ihailimme tähtiä koko perhe. ihanaa.Vårt land, vårt land, vårt fosterland,
Ljud högt, o dyra ord!
Ej lyfts en höjd mot himlens rand,
Ej sänks en dal, ej sköljs en strand,
Mer älskad än vår bygd i nord,
Än våra fäders jord.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania torttuja! Tekisi mieleni maistaa :)


-joanna

Larppa Aliisa kirjoitti...

voi, joanna. niitä ei ole enää tarjolla tänään. mutta ehkä joskus voisi olla taas.