sunnuntai 13. helmikuuta 2011

maalaiskissa ja kaupunkilaiskissamuistatteko tarinan maalaiskissasta ja kaupunkilaiskissasta. minä en muista. paitsi, että sellainen on. jotenkin siinä kuitenkin kissa joutui väärään paikkaan. ja olikin ihan erilaiset vaatimukset.

tänään ajeltiin lasten kanssa helsinkiin. tiedättehän, miltä näyttää se liikennemäärä, erilaiset ihmiset ja kulkuneuvot näin maalaistien jälkeen. metro oli ihastuttava elämys. ja hissi metroon. kun näki samalla ihmiset, jotka on liukuportaissa.

näimme isosiskoakin. söimme kaupunkilaisherkkuja. ihmettelimme kerrostalojen korkeutta. villatakkiin pukeutunutta pikkubulldoggia. minä ihmettelin pitkästä aikaa myös kaupungin varjopuolia. kuset housussa menivät muutkin kuin keijukorva.

ja nyt olemme taas kotona. popsittu perunaa ja eilistä kakkua. muisteltu päiväreissua. odotellen huomista ja arkea kuitenkin. toimelias viikonloppu takana. ja mies sitten alkuviikon sairaslomalla, sen verran lämpöinen viikonloppu hänellä takana, vaikka me muut ollaanki paleltu pihareissuillamme. ystävällistä tulevaa viikkoa kaikille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

meillä taitaa tälläki hetkellä olla kirjastosta lainassa kirja maalaishiiri ja kaupunkilaishiiri, ettet sitä tarkoittanut? tarinaa en tosin oo lähiaikoina lukenu, taidanki huomenna valita sen iltasaduksi.. nyt nimittäin taitaa olla jo mun vuoro päättää mitä luetaan! ;)

-L-

Larppa Aliisa kirjoitti...

olisikohan näin. mutta sitten kun kissa syö sen hiiren, niin sitten pitää tehdä satu maalais- ja kaupunkilaiskissoista.