torstai 3. helmikuuta 2011

korista. ja minähän koristan.

täällä on taas torstaita vietelty. ystävä piipahti lounaalle ja nautin niin kovin aikuisseurasta. ei tympässyt enään sekään, että hetkeä aiemmin oli keijukorva piirtänyt vauvalle kuulakärkillä rastin otsaan. ja siinä jutustellessa huomasin nuottikirjankin saaneen uuden kuvituksen... näitä elämän juhlahetkiä siis.

olettako huomanneet, miten joskus vain kirpparilta jotkut tuotteet pomppaavat silmiin, vaikkei periaatteessa moisesta olisi osannut edes unelmoida. niinkuin vaikka tämä kori. minua siinä viehätti erityisesti nämä jalat. kori, johon ei aina tarvi edes kurottaa. ajattelin tähän laitettavaksi vaikka (ne piirretyt) nuottikirjat. tai lankoja.

en vain tykännyt sellaisesta luonnonvärisestä korista. niinpä piti yksi ilta hiippailla kellariin tekemään tästä valkoisen. nyt tuntuu jo paljon omemmalta. ja näyttää kauniilta -eikö näytäkin. olettako koskaan nähneet tällaisia jalallisia koreja? minä en ainakaan muista. kerta tuskin tämä on tarkoitettu kukkaruukulle. sen verran syvä ja leveä tämä on.

minukin pitäisi ruveta raivaamaan täällä ja ottaa kirppispöytä. unelmanani myös on tuossa pihalla keväällä järjestää pihakirppis. mahtuisi useampi myyjä meidän nurmikolle. siinä sais omassa pihassa käydä kauppaa. olis se lystiä.

Ei kommentteja: