torstai 10. maaliskuuta 2011

arkiflow

olen maininnut ennekin torstain olevan onnenpäiväni. silloin elo rullaa. viikko melkein lopuillaan.. tänään on kyllä mennyt mukavasti. ei kaikki tekeminen, mutta oma mieli. joustavasti tilanteesta toiseen.

klikkaamalla saa tämänkin kollaasin isommaksi.

aamu alkoi suloisesti. mies oli jättänyt tiskipöydälle pienen kirjeen ja kahvinkeittovälineet valmiksi esiin nostettuna. että en tänäaamuna tyytyisi pelkkään kahvinkeittimeen. mutteripannulla kahvit tulelle. lapset nukkuivat vielä. (minä kun nukuin reilut 10h. nukahdin illalla syöttäessäni hernettä unille..)

sitten kaikenlaista aamukommellusta. pottahommat ei oikein onnistunut äidin lukiessa lehteä. pikkuherralta katosivat sukat useamman kerran jaloista. leipomista neidin avustuksella. apu loppui ku rusinapussi löytyi. (leivät kyllä oli ihan ok. ja nallekakkukin. mutta pupu pisti päänsä pensaaseen....) pyykkikone laulaa reissukamppeita. talo kuin hävityksen kauhistus. sitä yritän tässä samalla järkkäillä. molemmat unilla.

mutta itselläni ollut mukava mieli. vaikka en jaksanut tuuleen lähteä kuvaamaan auringossa syntyneitä pälvipaikkoja männynjuurilla rinteessämme. näyttää niin keväältä jo. miehen tekstiviesti eilen lupasi jo pian sinivuokkojenkin nousevan. mutta maltetaan ensin nauttia vesien tippuessa räystäältä..

p.s sunnuntaihin asti arvonta-aikaa väri-irroittelua-postauksessani. osallistu ihmeessä!

Ei kommentteja: