keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

ei elämää saa mustemmaksi


minun on jo pitkään pitänyt värjätä housuni mustiksi. miten sen värin ostaminen kaupasta voi viedä välillä kuukausitolkulla aikaa. vaikka tietysti aina uudet asiat joskus vaativat pidempää kypsyttelyä. ja tämä oli ensimmäinen kerta. tämän jälkeen taitaa meidän kaapista löytyä muutama erivärinen värjäysaine. tekisi mieli keltaista ja oranssiakin valmiiksi ostaa. piristäisi vaikka lakanoita.


niinpä eilen koneeseen heitin pari ikilikaista bobya. joista toinen vaaleanpunakukallinen olisi jäänyt käyttämättä pikkuherralla kuitenkin. ja aina vielä muutamat sukkikset. olivat vaaleita ennen. mutta tahraisia. ja voi sitä riemua, kun housuista tuli melkein mustat. mutta kuitenkin harmaat. ja vaatteista kans. sukkahousuista tuli osasta hassunvärisiä, ja kaikissa kuminauhat jäi oranssi-persikaksi. vaikkeivät olleekaan sitä aluksi.


tämän mustemmaksi ei meidän elämämme nyt muuttunut. ja hyvä niin. tänään aion hymyillä paljon. paistaahan aurinkokin. ja voin unohtaa eilen hellalle kaatuneet kahvit, juuri kun olin kuvitellut oman rauhallisen hetkeni koittaneen. niin itse kaadan mutteripannullisen pitkin liettä. rupea nyt kuumaa pannua lataamaan. maitokin valmiiksi lämmitetty. mutta minä selvisin. ja tänään sentään saan juoda kahvini maidolla ja nauttia housuni mustana.

4 kommenttia:

isomusta kirjoitti...

Musta musta on must.

Larppa Aliisa kirjoitti...

niin mustaki. <3
tuuhan jo kotiin sieltä.

Leea kirjoitti...

mulla on sama projekti odotellut parisen kuukautta mutta en ole saanut väriä ostettua. Just aamulla mietin että saisko netistä tilaamalla jostain, tiedätkö?

Larppa Aliisa kirjoitti...

luulisi, että myyvät anttilat, hobbyhallit nyt ainaki. googlettamalla selviää!!