tiistai 22. maaliskuuta 2011

väripläjäyssitruuna on kevät. kyllähän sen tietää jo väristäkin. sitä tarvitaan virkistykseen. siksi se on paras flunssajuoma. yhdessä hunajan kanssa. se tuottaa iloa myös. sitruunapiiras on myös hyvää. en ole tehnyt sitä pitkään aikaan. ennen tein. ja laitoin moninkertaisen annoksen sitruunamehua. jos se sattui hiukan suuhun. se oli tarpeeksi vahvaa. ehkä minä tänään menen ostamaan kermaviiliäkin.


possu on posliinia. se on nykyään tyhjä. kaikki kolikot menevät parkkiautomaattiin. tai keijukorvan possuun. sillä onkin suloinen possukello. senkin voisi josku kuvata. se tuo iloa. enemmän kuin ne kolikot. jotka otetaan lainaan. ku mennään parkkiskirpparille. kerta ei siellä voi maksaa seteleillä. mutta eihän kaksivuotias tarvitse vielä rahaa. ilon vain, kun possuun kolahtaa. isona maksamme ne moninkertaisesti takaisin.

 

löysin tämän väripläjäyksen koneelta. siinähän minulla on ollut ruusupuu. ja iso aurinko. onkohan toteutunut. elämänvirtakin. muistaisimpa paremmin sen hetken, milloin maalasin. oliko itkua vai naurua. taideterapiakurssilla isolla pensselillä maalattu kuitenkin. tuo iloa tähän tiistaihin.

3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Tosta väripläjäys kuvasta tuli kyllä keväinen fiilis - kiitos :)
Ja alkoi tekeen mieli sitruunavettä, taidanpa huomenna ostaa sitruunaa ;)
Mukavia kevätpäiviä!

Anonyymi kirjoitti...

Juuri pohdin, että tekisinkö sitruunakakkua. Se on siipan herkkua. Ostin viimeksi kaupasta varmaan elämäni ensimmäisen sitruunan... Oletko maistanut sitruunanmakuista bulgarianjugurttia? Se on ihan parasta, ja vielä sellaista paksua!

-joanna

Larppa Aliisa kirjoitti...

en ole maistanut. josko seuraavalla kauppareissulla hakis.