lauantai 19. maaliskuuta 2011

lellipennun karkkipäivä


lötkötelessäni lauteilla. hakatessani itseäni tammivihdalla. nauttiessani rauhasta ja hiljaisuudesta. pohdin millaisella nimellä voisin kutsua tätä päivää. sitten se tuli mieleen. lellipennun karkkipäivä. ja nyt en tarkoita jälkeläisiäni. vaan itseäni.


aamulla heräsimme myöhään. miten kerrankin koko perhe oli sitä mieltä, että unta on viimeaikoina ollut liian vähän tarjolla. "hotelliaamiaisen" jälkeen vanhaanporvooseen leikkiin turistia. kiertelyä pikkuputiikeissa. lähinnä minä kiertelin ja muu perhe odotti kadulla. kahvia, teetä, lapsille pääsiäismunat.. sitten kirjakaupasta tämä ihana kirja. myyjä puotti melkein puolet hinnasta kassalla!


kahvilassakäynti. kävelyä. onnellista yhdessäoloa. kotona ruokailtiin kahden. neidin nukkuessa. ja pikkumiehen leikkiessä käsillään. sitten ompelin monta tuntia (lahja tulossa, vielä salaisuus). ja välipalan jälkeen yksin saunaan. on kyllä sellainen olo. että olis saanu valita karkkia niin paljon kuin haluaa. ihan lellipentuolo.


lumi sulaa kovaa vauhtia. jos huomenna paistaa aurinko. katan kahvit pihalle. muiden vuoro saada erityiskohtelua. sillä tänään minulla on todella ollut voimauttava päivä.

1 kommentti:

Reeta kirjoitti...

(Mihinhän mun eka yritys kommentoida katosi?!)
Laura rakas! Ihana päivitys! Ja rutistus sulle! Lämmin kiitos viimeisestä! Jäi niin kiva olo ja mukavasti jutut kesken, että odotan taas kovasti, milloin jatketaan!