perjantai 25. maaliskuuta 2011

oraakkeli


minulla on vain vähän aikaa pohtia ja miettiä. juuri mistään ei tule virikkeitä aikuisten asioihin. niinpä olen hommannut itselleni oraakkelin. se on tämä ankean näköinen kirja. mutta se vastaa yllättävän nasevasti moniin kysymyksiini.  avaan vain kirjan summassa. ja sitten pohdin lukemaani. tähän menee yleensä muutama minuutti. ei isoja aatoksia siis.


tänään minua puhuteltiin viehätysvoimalla. sillä. että mistä viehätyn. ja miten viehätän. ja miten suhtaudun viehättymiseen. viehättyneisiin ihmisiin. ja taas tunsin piston sydämessä. miten voisinkaan olla hurmaava ihminen. onnellinen. rakastava ja rakastettu. innostuva ja iloinen. viehättävä. ja ennenkaikkea viehättyvä. pitäisi opetella. siksipäs tein itselleni tämän viehätysvoimakyltin!

tänään jäi sanomatta moni asia. ah, miten suloisen makuiset tiramisuleivokset valitsit tänään. oi, miten siistiä täällä on, ihastuttavaa että sait tällaisen idean, siskoseni. ei voi olla, miten suloista pinkkiä pilkkunauhaa. oi, tätä ihanaa onnea. maailman ihastuttavin pikkumies. kikatuksineen kaikkineen. pienen neidin mieltäylentävät kommentit.

ja te ihanat bloginiseuraajat. lukijat. kommentoijat. miten mieltäni ilostuttaakin katsella, miten moni on ehtinyt tänään paremmin tänne kuin minä! hymyilevää, hurmaavaa ja ennenkaikkea viehättävää viikonloppua te kaikki.

Ei kommentteja: