lauantai 26. maaliskuuta 2011

karvanopat

klikkaamalla saat katsella karvanoppia lähempää

meidän junnujannu täytti eilen neljä kuukautta. eikä sitä enää huvita olla vauva. hakeutuu istumaan jatkuvasti. pää pystyssä ku peipposella kevättuulessa. kikattaa ja lauleskelee. ja päiväunet ovan minimaalisia. painoa seittemän kiloa. ruoka kelpaa. vaikka kiinteitä ei toivottavasti tarvi aloittaa ennen puoltavuotta. ei tällä kasvulla ainakaan tarvitse. maitoa on piisannut.

siksipä tää pikkujannu tarvi amiskärryihinsä karvanopan. ja voi sitä huvia kun sen sai. melko kivasti sain näihin kuviin sitä vauhtia ja leikkiä hyödynnettyä. mutta on tää niin jannu. huh huh minua. mutta saumurilla oli kiva hurruutella. vähän tuo hakee vielä neliömuotoaan, kun ei ollut sopivaa superlonia, ja piti palasia laittaa. mutta ah, niin amisfiilistä. tulee kevät olo. ajelut ja nuoruus. 

käytiin äskettäin lasten kanssa loviisassa hakemassa toffeeta. tiedoksi vain, pikkusisko. sinulle on tulossa piakkoin iso laatikollinen thorntosta. ja äidille myös. että entistä enemmän rakastan taas tuota ihanaa kaupunkia. ihania puoteja. kun tilastivat toiveestani maailman parasta herkkua sinne. halvemmaksihan tuo tulee ajaa loviisaan kuin lentää englantiin.

mutta hei, lauantai-ilta. karvanopat heilumaan ja kevätfiilis aivoihin. pian jo lakaisevat kadutkin. sorantpieniin suloisiin harmaisiin kasoihin taas.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kelpais mullekin ne toffeet ;) vink vink ;D joskus... ;)- riikka v. :)

Leea kirjoitti...

Nämä karvanopat saivat hymyilemään :D Täytyy varmaan tehdä omaan autoonkin! Keväiset ja värikkäät! ;)