lauantai 12. maaliskuuta 2011

kaikki elämäsi korut


kuten kerroin eilen, keijukorva saa jatkuvasti koruja. tähän hätään löysin niistä muutamia kollaasia varten. osassa neiti on itse toiminut assistenttinä. osa koruista on vain erilaisia kokeiluja. osa äkkiä johonkin asuun väsättyjä. 

lasten koruissa tykkään käyttää kuminauhaa. kun niillä on niin suhteettoman iso pää. mitä sitä vyötärön alapuolelle riipuksia väsäämään. jotkut eivät tykkää, ku lapset saattaa sen pärskäyttää mukavasti naamalle. meillä ei sitä ongelmaa ole ollut. neiti on käyttänyt lähes päivittäin korua n.5kk iästä alkaen. aloiteltiin vasikkakorulla aikoinaan. 

senkin olen huomannut. että hopeakorujakaan ei ole pahemmin käsitellyt, kun tottunut koruihin. juhliin ollut mukava laittaa oikea koru. ja jos on syönytkin. niin koru on mennyt jäähylle.

mun lemppari näistä on joko vasikka tai leivoskoru. noita kakkuja pitäis taas joskus hommata lisää. erilaisia leivoksia siinä paketissa. saa mukavia avaimenperiä ja koruja tehtyä. pikkuisen porakonettakin saa käyttää! "haluaisin roikkua kaulassasi" kaunein lause, minkä koru voi lausua.

Ei kommentteja: