keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

mielessä rakkaat


minulla on useita kummipoikia. 5 omaa. 3 yhteistä mieheni kanssa. ja vielä tavallaan hänenkin kummipojat. kummityttöjä meillä on molemmilla yhdet. ei yhteisiä vielä. joten hyvin poikavoittoisia ovat nämä kummilapset ympärillämme. ja pojille on paljon vaikeampi keksiä lahjoja. varsinkin, kun tykkään tehdä itse. laukut ja korut kun ovat tyttöjen mieleen. vaikka useampi vuodessakin.


vielä en osaa tehdä kunnon räpättejä polkupyöriin. leija ehkä onnistuisi. mutta kesälapsi täyttää vasta ensikesänä 3. tietysti elokuun pojille voisi leijan joskus tehdä. muutenkin olen kokenut, että pehmolelujen lisäksi lähes kaikki pojille suunnatut lelut olisi hyvä tehdä puusta. ehkä jotain päivänä sen opin vielä.


mutta tämän viirinauhan alla. saa rakas kummipoikamme puhaltaa kakustaan ensimmäisen kynttilänsä. tänään. onnea kulta, sinne lähes-maapallon-toiselle-puolelle. mielessä olet. suukkoja!!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin on vain yksi kummityttö, mutta poikia viisi. Juhlien alla joutuu käyttämään älynystyröitä ylikierroksilla, että sais jonkinlaiset paketit aikaiseksi. Meillä juhlakausi osuu syyskuusta tammikuulle, joten kaikki kesäjutut on oikeestaan poissuljettuja. Laitahan tänne paljon toteuttamiskelpoisia ideoita! Otan sellaiset riemuiten vastaan!

-joanna