maanantai 29. elokuuta 2011

kaaosteoria


me saimme uuden perhepedin olkkariin. sohvan taakse. saunan jälkeen on ihana pujahtaa unille. nähdä kauniita unia siitä, että oikea makkari olisi pian valmis. ja moneen muuhunkin pintaremonttiin olemme ajatelleet parin viikon varoaikaa.


menikös se kaaosteoria kutakuinkin niin. että jos yhden tilan saa remontoitua, on hyvä samantein aloittaa jostain muualta. ettei ehdi tottumaan tavalliseen eloon. ja tavallaanhan kyllä siitä sotkusta on sitten helpompi syyttää remonttia. mutta että taas täällä puhaltavat uudet tuulet. ja se tuntuu mukavalta. etenkin nyt.

3 kommenttia:

Leea kirjoitti...

Meillä olisi edessä lämmitysjärjestelmän uusiminen, pesuhuoneremppa, keittiönremppa ja siis kaikkialta lattiat auki, ja täytyy sanoa että pelottaa! Eniten se pitkä yhteistyö pankin kanssa, kun se nyt jo on niin pitkä :D! Ja toiseksi eniten se kaaos, joka jatkuu tän kokoisessa talossa, näillä eväillä useamman vuoden. Taidan muuttaa telttaan vuorille..! Kaaos on mielestäni mukava, kun se kestää pari kk, mutta pitempi ei!

larppa aliisa kirjoitti...

joskus se "vain" parikuukauttakin tuntuu pitkältä. mutta nyt taitaa olla niin, että loppuelämä aina jotain laittoa. to do-lista kasvaa koko ajan. tsemppiä, leea + muut!

Leea kirjoitti...

Kyllä se Vain pari kuukauttakin osaa olla pitkä aika, mutta se on kuitenkin melko varmaa että siitä selviää! Mutta sitä pitemmästä ei :D