sunnuntai 15. toukokuuta 2011

ajattelen hetken ääneen


harmittaa vähän. niinkuin lievästi sanottuna. viikonloppureissun ajaksi tein valmiiksi juttuja. niinkuin on ollut tapana. toiveeni ja iloni on ollut saada muistijälki jokaisesta päivästä. tai jokaiselle päivälle. ja sitten ajoitetut tekstit eivät toimineetkaan, niinkuin ennen. osa teksteistä poistunut kokonaan. useita kommentteja poistunut. olisihan se pitänyt arvata, että torstain työt menneet hukkaan. ja ehkä se perjantain 13. suoritti tehtävänsä myös.


ainakin sen huomasi, miten paljon ajatukseni ovat täällä. niinkuin muutenkin kuin konkreettisesti. minusta on ihana jakaa elämää. saada vastakaikuja, tunnelmia, ideoita toisilta. sen voimalla tätä arkipyöritystä tekee kuitenkin. että saa itsekin nähdä omaa arkeaan täältä. monta unohtunuttakin arkihetkeä tallennettuna.


mutta nyt sunnuntai-ilta jo. kummipoika sai kauniin nimensä. me mahat pullolleen herkkuja. ja läheisten seuraa. uusia tavaroita ei aina tarvi ostaa. omaa varastoaan lapsuudenmökin vintiltä voi ammentaa myös. niinkuin nyt nuo vanhat kahvikupit ja taulu. ja monta muutakin ihanaa asiaa. viikonlopuksi pitäisi kirpparipyötää alkaa kasaamaan. jotakin saa taas väistyäkin. niinkuin tämäkin viikko elosta muistoihin.

3 kommenttia:

Leea kirjoitti...

En aiemmin päässyt kommentoimaan että KIITOS! Koru tuli perjantaina postissa ja oli juuri niin ihana kuin kuvittelin! Pääsi heti kaulaa koristamaan :)

Larppa Aliisa kirjoitti...

toivottavasti solmut pitää. omaani ursula vähän kovakouraisesti käsitteli, niin saa laitella solmujen yli helmiä uudelleen. vaikka juuri siksi laitoin 2 narua, etteivät helmet ylittäisi reviireitään... ollos hyvä!

Leea kirjoitti...

no kyllä meilläkin vikke kiskoi jo neljä helmeä rinnatusten :D mutta nopsaan sitä korjailin jo. Ainahan minun korut on hieman korjailua vailla, niin monet pienet kädet niitä tutkii ja kiskoo :)