tiistai 24. toukokuuta 2011

keltaista


päivän väri on ollut keltainen. ihan hämmästyin tajutessani sen. sillä kaikki ei koskaan mene ihan odotusten mukaan. kaikki toiveet eivät toteutuneet. ja silti tuli hyvä päivä. aamusta saimme lounasvieraita. ihana saada ystävä ensimmäistä kertaa omaan keltaiseen kotiini. keltaisia kukkia. ja pihaltalöytämistämme jo ensimmäinen seppelekin jo.virkkausta. pitkästä aikaa jotain valmista. aikaisemmin aloittamani räsymatto kynnykselle. nyt se meidän terassilta on kutsumassa kesävieraita. niin monet kesävieraat eivät tiedä, mistä talvella pääsee kulkeman. melkein unohdamme itsekin. terassilta vain pihalle ja taas joskus sisälle. nyt siinä raitamatto sanomassa, nauti kesästä. kerää värejä itseesi. ammenna. nauti. uudet kukkanikin siihen piti saada. kuvaan.


vaikka oikeasti saavatkin olla tässä. ainakin aluksi. kun etsivät paikkaa missä tarkenisivat jo. aamuauringonko puolelle. parvekkeellekko ehkä. kohta parvekkeelta taidamme saada portaat alas. kylppäriremppaan enään muutama viikko. hassua, miten toiset tulevat meille ja purkavat ja rakentavat. sitten poistuvat. kun tottunut siinä itse olemaan. ja sitten nähdä yhtäkkiä. että sitä mitä haluamme. ei sitä, mitä nyt sattuu olemaan.


meidän verne ei pidä puurosta. alkaa kakia vain. ja irvistellä. mutta muutama lusikallinen banaania takasi kunnon unia koko päivän. siksipäs ostimme niitä ison pinon lisää. huomenna puolivuotta ja nyt kiinteät vihdoin aloitettu. onpas ihanaa, vaikka näitä aina etukäteen kammoksunkin. maissinaksujakin annoin. lellin ihan pilalle. mutta olihan se suloista. pikkupullukassa kädessä naksu. ja itse jo söi. kohta jo armejassa varmaan. niin nopeasti menevät päivät.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja valmista tuli, äkkiä ;) Olen ihan otettu, kun kukka sai noin hienon paikan! Keltainen on ihanaa, nautitaan näistä sadoista ilonpilkuista luonnossa.
Ihanaa, kun päästiin teidän maailmaa kurkkaamaan, kiitos!

Larppa Aliisa kirjoitti...

yhä kauniilta ne näyttää,
elon ilolla täyttää.
ja sellainen aurinkokukka olet itsekin.

Iiris kirjoitti...

hieno tuli matosta! värit on ku karrrrrrkkia.