perjantai 20. toukokuuta 2011

vaaleanpupunenunelmien aamu. hyvinnnukutun yön jälkeen on mukava herätä. aamu ei tullut liian aikaisin. vaikka illalla valvoinkin ystävän ja teekupin kanssa. jaoimme elämää taidekutsujen jälkeen. oli ihana ilta. ihanan illan jälkeen elämä on valoisampaa. ja nukahtaminen ihanaa. eikä aamullakaan pääse känkkäränkkä kylään.


se huono puoli hyvistä unista on, että rytmi menee sekaisin. kun aamupalaa maistelee lounasaikaan. eikä päiväunet onnistuneet parin tunnin yrityksestä huolimatta pikkuneidillä. no, jospas uni tulisi sitten autossa tai illalla aiemmin. periaatteessa pitkä ilta edessä. mies lähtee ottaan löylyä ystäviensä kanssa.

näihin hamahelmiin niin kovin innostuneena tein pari pupua vaunuleluiksi. punainen jäi kesken. pikkuneidin mielestä se on vaaleanpupunen. siis pupu, joka on vaaleanpunainen sai tulla kutsutuksi vaaleanpupukseksi. onneksi tuo mielikuvitus on niin ihana asia. sitä riitää kaikille.


ruohonleikkurilla oli heinänuha. se yski. ja minulle tuli hiki. mutta sain ajeltua pari kierrosta. jokaiselle metrille uusi käynnistys kuitenkin. ehkä se huomenna pelittää paremmin. sain ainakin kesäfiilistä. nyt perjantai ja kakkupäivä. mies tuli töistä leivoslaatikoiden kanssa. kahvi tuoksuu. taidanpas hiippailla keittiöön. sillä vain hetki aikaa, ennenkuin mies lähtee teilleen. ja minä lasten kanssa katsomaan loviisan shoppailuiltaa. mukavaa siis tiedossa!

2 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Loviisan shoppailuilta olisi ollu minuakin varten. Viikon ollut illat yksin. Me kävimme vuosi sitten Loviisassa kauniina sunnuntaipäivänä, ja tämänvuotinen Loviisan retki odottaa vielä meitä. On päätetty tehdä sattuneesta syystä ainakin yksi vierailu vuodessa. http://helenainen.blogspot.com/2010_06_01_archive.html

Larppa Aliisa kirjoitti...

toivottavasti joskus samaan aikaan. se olisi kaunis kaupunki kohdata.