tiistai 3. toukokuuta 2011

sairaanhoitoa


eilen. minä ja ystäväni. me kiertelimme pitkään. katsoimme jokaista tuotetta. joka näytti mielenkiintoiselta. tai oli kaunis. ja vain välillä kauppakärryt kuin lastenvaunut. tuudittamista edestakaisin. ja olihan niissä molemmissa vauvatkin mukana. mutta ei ketään kaksivuotiaita. ei ketään, ketä täytyisi komentaa. ehkä itselleen väliin olla ankara vain. että tarviikohan tuota oikeasti.


ja koko yön suunnittelin, miten kaivan ompelukoneen ja saumurin heti aamusta. lahjon neidin ja syötän pikkuherran tyytyväiseksi. mutta miten ollakaan. aamuyöstä saimme mahataudin kylään. tässä on mennyt aamupäivä perhepedissä. ei hetkeksikään ole voinut silmistään päästää. raukkarakas. ei pienten pitäisi kärsiä. vaikka onhan siinä se kauneus. että ikiliikkuja malttaa vihdonkin vain maata ja kuunnella satuja. nauraa sanaleikeille. että jos siitä jäisi hyvä olo kuitenkin. tapakin, toivottavasti.


minä halusin eilen itselleni aurinkokulhon. aamukahvia ja aamumuroja varten. ehkä minä silti tarvitsen aurinkoisemman aamunkin. nauttiakseni todella. sillä nyt on päivän ensimmäinen rauhallinen hetki. pikkupotilas päiväunilla. pikkuherra hymyssä. ja minä. minä kulutin taas aikaani virkkuukoukkupakkini etsimiseen. sen verran olen tästä oppinut, etten enää laita niitä samaan laatikkoon. sillä todennäköisesti ainakin yksi löytyisi. langan ja tekemisen voisi sovittaa sen mukaan.


ja siinä siivoillessani löysin askartelukaapistani tällaisen nukkeroisen. virkkaamalla tehty ja fleesestä mekko. minua niin nauratti. sillä nukke muistutti niin kovasti minua ystävästäni. joka on sairaanhoitaja. ja ajattelin, että tämä nyt kyllä tuo iloa ja terveyttä meille. jalat vähän muotopuolet. mutta ei se haittaa. kevätmieli kuitenkin mekossa. jouluksi näitä väänsin. suurin osa tonttuvaatteisia. ja vähän luonnollisemman värisiäkin.

 
terveyttä, iloa ja voimaa päivääsi.
ihanaa, kun vierailijoiden määrä lisääntyy.
jättäkää toki kommentteja ilokseni.5 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Mahatautia täälläkin. Toissayön jälkeen ei uusia sairastapauksia, ainakaan vielä. Taitaa olla nyt aika liikkeelläolevaa tautia.

Larppa Aliisa kirjoitti...

taitaa olla juurikin sama virus. ellepelleltä.

Anneli kirjoitti...

Voisinko mitenkään saada mun näköisnukkea itselleni? :) Koittakaahan parantua siellä, minä yritän kaukoparantaa :) Rakkahia terkkuja sinne!

Anonyymi kirjoitti...

Kaneli! ;)

Larppa Aliisa kirjoitti...

kyllähän se sun täytyy saada. ehdottomasti!